Behandelingen

  • Facebook Social Icon

Vanuit de praktijk worden verschillende effectieve behandelingen aangeboden. Een behandeling wordt altijd op de persoon afgestemd. Neuromanagement staat voor maatwerk en een persoonlijke aanpak.  

neurplaatje5.jfif
relatie2jpg.jfif
a0c9e151b8bfeb47685fd66f79e5b683.jpg
Neurofeedback

​​

Neurofeedback is een effectieve (wetenschappelijk) onderbouwde behandelvorm bij diverse (psychische) klachten. Een goed alternatief voor medicatie! 

Voor kinderen en Volwassenen.

Relatietherapie

​​

Professionele relatietherapie. Snel tot de kern! Altijd met respect voor beide partijen. Wij hebben met veel soorten (onderliggende) problematiek ervaring. Mannelijke therapeut (psycholoog). 

relatie.jpg
Peak Performance

​​

Als u geen (psychische klachten) heeft, kan onze training u op grotere hoogten brengen! Op basis van het QEEG krijgt u een rapport op maat met aanbevelingen op welke wijze optimaal te functioneren. Thuis trainen met neurofeedback behoort ook tot de mogelijkheden. De ultieme vorm van 'Personalized Selfdevelopment'.

Maatwerk Therapie

​​

Er worden, in nauw overleg met de cliënt,  verschillende effectieve technieken ingezet. Hierdoor wordt maatwerk geleverd. De wens van de klant staat voorop.

 

zie contact-button

© 2019 by

Neuroconnect

  • facebook