Vergoeding en Werkwijze
 

Wij hebben geen wachtlijst en een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

Wij werken alleen met particulieren (volwassenen en kinderen) en zakelijke klanten. Er is geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk.

Kosten (Online)Neurofeedback:

Het tarief voor een online Neurofeedback behandeling is € 49,-. 

Andere therapievormen, coaching, loopbaanbegeleiding etc: € 129 per uur. Voor de intake geldt een toeslag van € 19,- per persoon (+10 min.).  

Voor het maken van een QEEG incl. een persoonlijke rapportage (een 0-meting over de stand van zaken van uw brein incl. behandelopties, voorstel tot supplementen etc.) wordt €299  gerekend (excl. reiskosten als het QEEG bij u thuis wordt opgenomen). Op basis van dit QEEG worden de Online Thuis Neurofeedbackprotocollen ingericht, waarmee u (of uw kind( dan thuis heel simpel kunt trainen.   


Kosten Relatie(gezins)therapie
Het eerste kennismakingsgesprek (30 minuten) is gratis. Er moet immers sprake zijn van een persoonlijke klik. Het tijdstip wordt in onderling overleg vastgesteld. Relatietherapie, gezinstherapie en therapie bij echtscheiding zijn relatief goedkope vormen van therapie. Bij individuele therapieën (bij andere praktijken) betaalt een cliënt vaak €95,- voor een gesprek van 45 minuten. Omgerekend naar anderhalf uur is dat €190,- per persoon. Relatietherapie, gezinstherapie en therapie bij echtscheiding kosten bij ons per persoon maximaal €59 voor dezelfde tijd. Je kunt dan goedkoper uit zijn als je het vergelijkt met individuele therapie vergoed door de basisverzekering (reguliere GGZ-praktijken) met een eigen risico van ongeveer €385,- per persoon. 

  • Een gesprek voor relatietherapie (of gezinstherapie of een gesprek bij echtscheiding) duurt anderhalf uur en kost €118,- (per persoon €59)

  • Voor de avond of het weekend geldt een toeslag van €15,- per gesprek

Relatietherapie valt in zijn algemeenheid buiten het vergoedingsbeleid van zorgverzekeraars. 

Indien thuis bij de cliënt  (of op een andere gewenste locatie) wordt afgesproken, wordt een km vergoeding gerekend. 

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak via de contactbutton, daarna zal € 35,- administratiekosten per persoon in rekening worden gebracht.

  • Facebook Social Icon

 

zie contact-button

© 2019 by

Neuroconnect

  • facebook