Referenties van cliënten:

Anne (35) en Peter (38)/ Relatietherapie

"Naar ons beide verhaal werd goed geluisterd. We voelden ons begrepen. Mark legde ons na de eerste sessie al uit welk interactiepatroon er op de achtergrond in onze relatie speelde. Dit was een echte eye-opener. We kreeg concrete tools en tips mee om de relatie weer goed te krijgen. Onze scheiding, waar we beide mee in het achterhoofd zaten, is niet door gegaan. We hebben elkaar weer gevonden. Voor de kinderen is dit natuurlijk het allerbeste'. 

Peter (40)/ Psychotherapie

"Ik had in mijn werk als politieman zware PTSS opgelopen met aanverwante klachten. De reguliere GGZ kon mij niet helpen en begreep mij niet. Bij Neuroconnect was ik met 3 sessies grotendeels van mijn PTSS klachten af. Ongelofelijk! Ik kan weer gewoon deelnemen aan het leven!. Ontzettend bedankt!"

Petra (31)/ Psychedelica 

"Ik was al op de hoogte van de positieve onderzoeken die uitwezen wat psychedelica allemaal konden doen bij mentale klachten.   De ervaren psycholoog was aanwezig bij mijn 'reis'. Ik voelde me heel veilig en geborgen. Het was de 'reis' van m'n leven!"

Sem (8 jr)/ Neurofeedback

"ik heb ADHD. Door de neurofeedback kan ik me nu beter concentreren op school. Ook kan ik thuis oefenen met neurofeedback en hoef ik niet steeds meer naar de praktijk te komen. Op Netflix kan ik nu gewoon neurofeedbacken. Hartstikke leuk!'. 

Sjoerd (48) en Dennis (54)/ Relatietherapie

"Vanaf het begin voelden we ons al veilig in de gesprekken. Geen onderwerp, ook seksueel, kon niet besproken worden met Mark. Hij heeft een zeer respectvolle en kundige benadering.

Anita (32)/ Neurofeedback

'Ik had last van depressie, burn-out en slecht slapen. Door de neurofeedback is dit sterk verbeterd!'. Mark geeft niet alleen neurofeedback maar ook andere zeer handige tips waardoor het effect wordt versterkt'.  

Adil (52) en Adila (36)/ Relatietherapie

"We voelden ons meteen op ons gemak. Mark begreep onze Marokkaanse cultuur heel goed. Hierdoor konden wij makkelijker praten. Hij zorgde er voor dat we van een afstandje naar onze eigen relatie konden kijken met de dieperliggende emoties en behoeften die er, vanuit ons beide, eigenlijk onder lagen. Als Adil nu soms nog boos wordt, dan begrijp ik beter waar hij eigenlijk behoefte aan heeft. Gelukkig zijn z'n boze buien na de relatietherapie een stuk verminderd. Er is veel meer ruimte en openheid tussen ons nu. Onze kwetsbare kanten laten we nu ook veel meer naar elkaar zien".  

    

 

zie contact-button

© 2019 by

Neuroconnect

  • facebook